Persoane interesate

joi, 14 iulie 2011

Inainte de masa





***Ideea in sine a venit intre vizionarea pe " http://rodulpamantului.blogspot.com/2011/07/inelia-benz-isusa-cristoasa.html " si servitul mesei. Eu am pecrceput-o pe Inella la fel cum am perceput-o la aceaa vreme pe porumbita din imagine care m-a strigat prin megafon ca e acolo sa o fotografiez...puncte puncte puncte.
Cel mai mult m-a deranjat in logica dicutiei pe care o purta cu mister Avalon faptul ca afirma la inceput ca e prima oara cand vine pe aceasta planeta, e prima oara cand devine pamanteanca iar pe la jumate incepe sa ne povesteasca depre vietile ei paralele de pamantean. vorbeste despre un timp liniar si apoi se autodezminte si ne introduce in lumea timpului rotund a sferelor intersectate de timpul ei liniar a tangentelor si cotangentelor a cotonogelilor inutile doar de dragul unui reporter care isi incheie interviul cu sigla paypal. Ce rost mai are atunci aceasta fuga dupa eliberarea de sub jugul materialului daca in final tu atentionezi ca iti trebuie bani pentru asta? Ce rol mai are farama de Dumnezeire din noi daca pentru a o aduce in lumina din care s-a desprins te folosesti de jetfe?...puncte puncte puncte

De obicei sau mai tot timpul atunci cand incep sa mananc ma gandesc la jertfa plantelor si animalelor din farfuria mea. La chinul apei supusa la transformari care nu o caracterizeaza pana cand va reusi din nou sa fie picatura limpede de ploaie sau susur de izvoare. Ma consider unul din jetfelnicele acelor forme de viata si dupa toata jetfirea lor tot timpul ma inchin divinitatii si multumesc ca mi-a daruit puterea sa dau un sens existentei acelor plante si animale care mi-au servit ca masa.

Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea SA si daca Dumnezeu nu este materie atunci nici noi nu suntem ci suntem ceea ce El este. Sunt multe persoane care simt picatura de Dumnezeire din ei. Una din ele pare a fi Inella Benz care atunci cand s-a nascut s-a speriat de ce poate face Creatorul. De la sperietura pana la atingerea starii in care iti constientizezi Eul interior ca pe Dumnezeu nu a fost decat intalnirea cu masmedia sau cu proiectul Avalon. S-a defenit ca un duh care conduce un robot ca un mecanic de roboti dar, nici o clipa nu a vorbit despre perfectiunea trupului de robot in care isi traieste jocul pamantean despre energia care a reusit sa transforme materia in universul material in care ea se joaca de-a cataliza.Per ansamblu gandurile ei sunt frumoase seamana cu gandurile a miliarde de pamanteni...scaparea din sclavie. Ea spune , dupa cum s-a inoculat in toata rasa umana in ultima vreme, ca suntem condusi de niste trepadusi negri la suflet care ne duc spre moarte.(de parca am avea alt destin in existenta asta)Dar oare sunt oamenii in negru de vina sau noi suntem singurii care ne facem rau. E ca si cum in fata imi pune cineva o tava cu placinta bucovineana made in Mama si o supersavarina pe care e tatuat cu frisca capul de mort alaturi de care e`pus un biletel in care e specificata otrava din care e facuta si eu datorita faptului estetic refuz ce mi-a dat mama cat am stat pe langa casa si accept otrava.
E de vina presedintele clanului mondial al camatarilor ca apelez la un imprumut la el si ma inrobesc toata viata pentru ca vreau sa-mi fac un concediu in Maldive si las fundatura de curte sau codrii seculari de la Slatioara vesnic nevizitati( de-ar ramane asa pe veci)?Nu domniile voastre noi suntem oamenii in negru pentru ca le alimentam furia. Cum poti propavadui ca vii sa transmiti cvea cand la un moment dat al interviului afirmi ca m-am jucat la bursa? Adica cumva nu ii era indeajuns ca citea in ziar de ce produce caderile la bursa a vurt sa experimenteze gustul acru al lacomiei umane. ma intreb daca ar fi reusit,ne-ar fi pus-o pe tava ca una din solutiile salvatoare?

Am sa ma duc sa mananc totusi,sa plang pentru fapturile ce au fost vii si azi imi stau aliment si alint in farfurie,sa ma rog pentru sanatatea celor care au pregatit-o si sa sper ca apa va curati totul... ca Dumnezeu imi va da putere mereu sa intelg ca singura cale pe care El mi-a dat-o e cea pe care eu trebuie sa o aleg fara ca nimeni in jur sa nu sufere.

Nu venim de nici unde am fost mereu aici chiar inainte de a se forma universul. Am fost si vom fi mereu martori la nasterea moartea si renasterea materiei. Nimeni nu va castiga jocul existentei pentru ca nu vor exista supravietuitori in forma actuala.





Poti sa pun pariu ca toti aud glasul crivatului in fotografia de mai sus ...

2 comentarii:

  1. Eu aud soarele cum îmi şopteşte...E atâta lumină în ochii tăi, femeie! Deschide-i!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana la urma conteaza sa traim prezentul frumos:sa ne bucuram de tot ce ne aduce clipa si sa avem o singura grija-aceea pe care o aveau si agatarsii,apropo de ultima emisiune a lui Oreste:sa nu facem rau celor de langa noi-Daca si ceilalti ar gandi asa...! Nu stiu ce poate fi atat de greu?
    Daca binecuvantam si ne rugam pentru sufletul animalului transformat in bucate(urat spus,nu?)nu este nici o problema,la urma urmei si-a indeplinit una dintre menirile sale pe pamant.Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa intelegem ca intram intr-o era de lumina-omul se transforma,animalul evolueaza(chiar mai rapid si mai nobil decat unii dintre semenii nostri)si consumul de carne va fi dat uitarii.Va trebui dat uitarii.

    RăspundețiȘtergere