Persoane interesate

duminică, 27 martie 2011

Equilibrium----------sau SFul de care am avea nevoie


....Era ultimul. ultimul care parasea planeta, martor unic al reusitei exodului. Ce va gasi dincolo?


Naveta obosita de atatea drumuri,naveta care transportase atatea trupuri de la pamant la luna,aterriza pentru ultima oara. Omul carunt se uita din trapa la culoarea vinetie a planetei. Schelete de copaci ingropati in picioare in noua atmosfera toxica a planatei pareau ca se intind cu inversunare sa prinda ultima plecare. Ultimul gardian al omenirii parasea Terra...totul incepuse cu 2000 de ani in urma...anul 2030 in unul din laboratoarele organizatiei secrete Luna Noua...


-Deci cum facem?De unde vom incepe?


Cei 12 aveau planurile operatiunii pe masa. parea o reusita din start doar ca trebuia sa astepte cateva milenii pana sa se bucure de roadele ei.


Descoperisera ei ca principalul mod de a fertiliza si da viata lunei era sa o populeze mai inainte de aselenizarea in masa, cu cadavre. Cadavre de oameni si animale,pline de apa si materie organica. Descoperisera bacteria care sa descompuna cadavrele in mediul selenar. Aveau deja 4 transportoare via Terra Luna de mare tonaj nu mai trebuia decat adepti care sa-si doneze trupul pentru fundamentul unei noi lumi. Si pana la urma s-au gasit.


In ultimul mileniu 100% din cadavrele mari ale terrei au fost trimise pe Luna. Luna deja era albastruie.****


Naveta ateriza la baza principala .o baza inca cu atmosfera controlata. Batranul privea resemnat spre pamantul care lucea pe cer palid ca vechea Luna. Robotul statiei ii daduse parametrii vitali masurati in urma cu cateva minunte. la sfarsit adaugase .pe cer e Terra Noua.

Misiune indeplinita. In 20 de minunte tot ce reprezinta marturie a vechii civilizatii Terriene va fi distrus...

Batranul se intinsese pe malul unui ochi de apa tulburi. Dintr.un tub de sticla scoase la lumina un vlastar verde de maslin. il planta in trupul noii planete. Cu ocbii orbiti de lumina alba a Terrei se simti inghitit de mare...

De unde de nici unde undeva in inima noii planete se auzi un strigat de durere. Viata reusise sa renasca.

4 comentarii:

 1. Pace din ultima lumină, a mea sau a ploii din mine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cam sinistru acest scenariu! Deşi se vrea pozitiv.
  Totuşi, am convingerea că Pământul va fi salvat. Tu nu simţi la fel?
  >:D<

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere