Persoane interesate

joi, 24 martie 2011

Riposta normala a normalului in fata anormalului dupa o lunga perioada de asteptare


***Duminica in Melun e plictisitoare daca nu iei trenul rapid spre Paris. Eu nu l-am luat. M-am multumit sa ma enervez vazand cum o pur-sange franceza se plimba topita foc de mana cu un pur sange coasta de fildes. Eram la a 3 tigara la cafeau de dimineata pe o terrasa din cartierul negru cand au aparaut si de aici ...de aici tot continua . Pana sa se aseze ei la masa, garantat semanam in gandire cu Adolf. Apoi am inchis ochii. Era mai bine asa. Vocile lor tinere sunau ca o melodie dintr-o partitura scrisa ingrijit cu simt de raspundere pentru vioara si violoncel....Vrajeala... pareau doi ingerii si eu eram condamnat sa nu-i vad. Pana la urma asta e soarta Europei ; daca vor mai fi oameni pe Terra peste 500 de ani in Europa va trai o rasa metisa rezultata din toate incrucisarile posibile si imposibile de rase si soiuri umane. In fapt ce a mai ramas din Europeni?(scot din calcule estul abia intrat). 40procente sunt garntat homosexuali. alte 40 sunt deja trecuti in pauza mare asteptand cuminti sa se inatmple ce e de intamplat, din cei 20 la suta ramasi...10 procente sunt vii si drogati ,9 la suta sunt normali dar le este frica sa intemeieze o familie si unu la suta din european gandeste pentru o casatorie sanatoasa mixta cu o alta rasa. De la procentul asta ultim va incepe schimbarea Europei sau disparitia ei....
***Pana una alta m-am enervat atat de tare incat luni toata ziua am consumat 2litri de cafea si 3 pachete superlong de tigari. Pe la 2si45 dimineata zile de marti fiind departe de Melunul lui Yng si Yang m-a luat asa un rau nefiresc de am ajuns la urgente intr.un spital ciudat pe malul Rhonului la Montelimar. Dar ce e mai ciudat ca aceleasi simptome le avea si tatal meu in Romania. Eu dupa electro si manuale diagnoze franceline mi s-a administrat o pastila de relaxare si mi s-a zis Boun Route iar Tata sarmanul e inca tinut sub aparate dupa un atac de cord. Cat pe ce sa mai piarda Europa doi geti-begeti din foile de recensamant....Si uite asa am renuntat la tigari si am renuntat sa cred ca doar noi avem spitale de urgenta comedioase si negricioase. ..
...Ajuns acasa in Girona a trebuit sa dau explicatii si sa aflu raspunsuri...Sora de departe(,de sange nu de spital )ne vrea si pe mine si pe tata mereu tineri si sanatosi si nemuritori ea nu vrea sa inteleaga ca singura certitudine in viata asta dupa ce deschizi ochii e moartea,ca e cel mai firesc si sanatos lucru care ni se intampla. Asta e.si eu as fi ca ea daca s-ar inversa rolurile...
Pana azi tot am cautat sa prind ceva post de TV romanesc.Am gasit multe dar nu m-am agatat de niciunul. Cel mai mult imi doresc ca o luna de zile sa dispara curentul, benzina,fondurile de ten, liderii de sindicat si partid,partidele si arhieposcopiile. Sa fie intuneric sa fie bezna pana la marea Inviere. Sa spunem prima oara curati Hristos a Inviat!

4 comentarii:

  1. :(
    Ai perceput starea părintelui tău. Ai rezonat cu el.
    Nu ştiu ce să spun mai mult decât: multă sănătate!
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Asa cred. Pacat ca pastila care mi-a facut bine mie nu i-a facut si lui...dar inca sper ca unda pozitiva sa ajunga si la el. Multumesc Blue!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi frumos Sorin...
    Gand senin si in revers.

    C.

    RăspundețiȘtergere