Persoane interesate

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Infinitatea a fost inainte sau dupa nasterea lui UNU?

Daca unu si cu unu
nu mai vor sa faca doi...
cate universuri sunt; in si peste noi?

Suntem niste stafii!?

Unii cred in Buda ,altii in Dumnezeul cu mai multe nume, altii in nimic si altii... incerca sa invete mai nou, ca nici macar nu exista, ca de fapt ei sunt ce altii undeva gandesc sau ca in fapt sunt un gand al unui gand al altui gand care gand s-a unit cu mai multe ganduri si fac sa existe universul asta infinit de mic si opac pe care il cunoastem. Problema e ca... nu e nici o problema ca cine suntem noi niste ganduri sa punem probleme?¿ Aiurea tare. Spuneam cuiva,unui prieten care imi place sa-i zic BUN, ca mi-ar place sa ma intalnesc cu Dumnezeu ,sa-mi traga un sut in fund si sa-mi zica" Mars in aia a matii si traieste ca de aia ti-am dat viata!
De aia....
sa nu uitati...
am sa continui cu o poveste de Craciun...

Apropo. sincer, ganditi-va bine, ce sunteti? :::Un trup chinuit de un suflet sau un suflet chinuit de un trup?...garantat sunt printre voi cei care corespund variantei trei pe care am omis sa o mentionez.

6 comentarii:

  1. Ce înseamnă "a trăi"? Nu, nu mă refer la aspectul biologic, fiziologic al vieţii. Ci mă întreb cu maximă seriozitate: ce e viaţa omului la sf anului "de graţie" 2010? Cum se descrie ea?
    ***
    A treia variantă ar fi: "un suflet în armonie cu un trup"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,. A treia ar fi armonia perfecta intre trup si suflet intre cunoastere si iubire...

    A trai la sfarsitul anului 2010 inseamna ceva a carui sens l-am pierdut. A trai inseamna pe 20.12.10 o lupta a materiei de a atinge nemurirea sufletului. Gandim si simtim verbul a trai 1000% carnal mare parte din oameni.celebrele canale prin care sufletul comunica cu alter egoul divin sunt astupate de o imensa tumoare materialista. Sufletul a fost invins sau comuniunea dintre divinitate si materie nu-si mai are rostul in creatia numita OM. Am devenit niste oale sparte in care nici firele de praf nu-si mai gasesc adapostul.
    Pasim schiopi catre o noua carte in care avem de gand sa scriem istoria biblica a omului-Dumnezeu. Am devenit atat de impotenti in a gandi incat au inceput sa apara doar filozofii avortone in care se neaga din ce in ce mai des existenta armoniei divine in care omul reprezinta buricul universului...

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate nu cartea trebuie rescrisă, ci programele mentale ale oamenilor. Toate, sau aproape toate.
    Ce vină are cartea dacă oamenii şi-au folosit aiurea liberul arbitru şi au ajuns să se "închine" cărnii, ignorându-şi sufletul?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt cu un ochi aici...pentru poveste, cea de Craciun, fireste :)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)
    Bun gasit, tuturor!
    :)
    Nu cred ca trupul chinuie sufletul si nici vice-versa. Mintea este cea care tot chinuie si trupul care o poseda, si pe ceilalti...
    :)
    A trai in 2010 este cam acelasi lucru cu a fi trait in evul mediu sau in epoca de piatra... uneltele difera.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. :)
    Sorinule am trecut sa te urez:
    sa-ti fie sarbatorile fericite!

    pentru tine, cu pretuire

    CRACIUN de POVESTE

    RăspundețiȘtergere