Persoane interesate

duminică, 11 aprilie 2010

Ziua in care avioanele cad

****Inainte de a derula tema de azi ma rog ca Dumnezeu sa le odihneasca sufletele polonezilor morti in accidentul de aviatie! O lumanare e bine sa aprinzi pentru oricine,la orice cruce e bine sa te rogi pentru sufletul celuia caruia trupul ii odihneste acolo.

Normal conduderea Poloniei mergea sa se impace cu nepotii celor care le-au mazilit strabunici. Daca ar fi sa te iei dupa semne ai putea crede ca cei morti nu au fost de acord cu acest pact. Ei inca spera ca cineva sa-i judece pe asasini. Constiinta nu ar fi trebuit sa-i lase sa faca pactul cu noi Rusii care provin genetic din taticii stalinisti. Dar asta e problema lor.

Problema noastra e ca de ieri de cand a cazut avionul prezidential polonez am tot auzit romanii care spun" Uite ca Basescu cu Boc si restul pradatorilor de neam si tara nu nimeresc in asa avion" Asta e concluzia finala in urma accidentului de aviatie.

Si daca s-ar intampla, oare un avion prabusit ne-ar rezolva problema? Oare nu e necesar mai multe avioane prabusite pana sa devenim oameni si sa avem sufletele indurerate ca ne-au murit conducatorii tarii intr-un accident de aviatie? Cu ce substante halucinogene ne-au indopat timp de 20 de ani ca am devenit atat de hatrii ?Unde e poprul Roman bun si milostiv? Mai suntem oameni sau doar niste umbre? Daca comunistii ne-au furat libertatea de gandire si exprimare am impresia ca noua era Capitalista ne ingrooapa arice urma de omenie.

Domnilor conducatori sa nu va speriati ca norodul va doreste avioane care aterizeaza eronat,e doar vina domniilor voastre ca v-ati despartit de norod. Pentru voi Romania inseamna familia dumnevoastra si amicii intimi. Cum ati deschis poarta e doar desert,din ce in ce mai mult desert.,. Dumnezeu sa va lumineze caleea si sa aveti parte doar de ce va doreste poporul. Asa veti sti cand o sa fiti iubiti!



2 comentarii:

  1. Dumnezeu sa-i odihneasca!
    Istoria a fost extrem de cruda cu poporul polonez si maicuseama in secolul trecut cand rusii si nemtii au impartit Polonia. Rusii cu polonezii au fost dusmani istorici si prin veacuri s-au tot atacat pentru ca pe rand ba era Rusia tare, ba era Polonia tare. Reconcilierea istorica nu s-a mai produs iar Dumnezeu nu cred ca avut vreo legatura cu Aeroflotul. N-a fost sa fie! Daca polonezii n-au mai ajuns sa-i ierte inseamna ca rusii sunt de neiertat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar am fost foarte impresionata de cun m s-a intamplat. Imi pare asa de rau.

    RăspundețiȘtergere