Persoane interesate

vineri, 26 august 2011

Purificare











Gandul ca omul e un suflet pur m-a parasit de mult. Ma scald in duplicitatea vremii si ma simt ca intr-o sauna in care vaporii provin din mercur topit. A fi bun e tradus in proportie de 90% de cei din jurul tau cu "asta e prost hai sa-l facem". Si te fac la orice dar cei mai grav te fac la suflet. Cu fiecare mana intinsa catre ei risti sa devii un impostor ca ei. Sa te inveti sa zambesti fals sa plangi fals sa iubesti fals si ce e mai grav sa urasti fals. Pentru ca ce e mai grav daca nu faptul ca urasti unde ar trebui sa iubesti si iubesti ce ar trebui sa urasti. Ne-am intors la stadiul maimutei primordiale din teoria lui Darwin. E o maimuta evoluata ,complicata din care se va naste un alt fel de Om. Dar oare ce fel de Om se va naste?




Societatea din ziua de azi e asezata intr-o schema care pare complicata dar pe care daca o decriptezi la timp iti va dezvalui un negru adevar. Doi oameni din varful piramidei fac exercitii de imperechere iar la baza piramidei se nasc monstri. Ganditi-va ce se naste cand se imperecheaza de-a binelea. Incercarea celor simpli de a imita ce fac cei de sus transforma existenta in ceva grotesc.




Revenind la mana intinsa din bunatate si acceptata de cei care o primesc ca o victorie a lor....

"Nu da margaritarele porcilor"... ca se ingrasa , vor prinde putere si vor stapanii lumea si vei ajunge mai rau ca ei...E bine sa nu te stie nimeni cand ajuti ...nici macar cei pe care ii ajuti.Am avut atatia prieteni care m-au ajutat sa inteleg ca am fost doar eu singur mereu eu si nevoia lor de a se simti victoriosi. E de vina materia care e pusa mereu la mezat cand e vorba de o prietenie.



Transformarea materiei nu costa mult...Costa mult reclama facuta pentru a o vinde. O tona de fier vechi costa 300 de dolari,aluminiu de trei ori mai mult,etc. O masina are in greutate sa zicem o tona de fier aluminiu si plastic. Brut costa in jur de 500 euro. Mai mult nu ai lua la un reciclyng.Pana la 20000(cele obisnuite) de euro e cale lunga si jumate din pret sunt reclamele. Pentru asta munceste omenirea,pentru a se uita la reclame.Deci............NU UITATI. atunci cand va uitati la reclame normal dvs. le platiti atunci cand le luati de pe raft..::))



folositi produse fara etichete,folositi-va viata fara prieteni. Viata nu are termen de garantie. Garantia ca esti in posesia ei ti-o dau durerile de cap gandindu-te cand si cum expira. Expiratia ne arata empatic ca nu suntem nascuti spre a fi avari. Cand inspirati ganditi-va de ce trebuie sa dati si inapoi....


Intr-o zi vom renaste. Nu ne lasa mama Gheea sa traim ca niste naparci pe spatele ei.


Un comentariu:

  1. ...vom renaste dar nu stiu sigur daca...TOTI! Infernul poate insemna si stingerea sufletelor care nu au inteles pe parcursul a 7 vieti terestre ce au de facut in Univers.Si asta este extrem de trist:ca sufletul sa piara,stins,sa nu mai aiba sansa.ASa ca,da,e momentul sa ne trezim,altfel e foarte posibil ca sufletul sa ramana fara putere si sa moara.

    RăspundețiȘtergere