Persoane interesate

joi, 11 august 2011

11.08.11E greu sa te nasti sub zodia soarelui in noapte cu luna plina.

Sau...lumea e un embrion care emite pretentii. Ce pretindem noi dupa noua luni de stramtoare de la viata? Normal ar fi sa nu pretindem nimic...doar sa ne bucuram de lumina. Sa ne bucuram ca cineva a decis sa fim ! cati dintre pamantenii actuali se nasc din dorinta si cati din greseala...din proasta intelegere a ritului?...din dorinta acerba de a avea o femeie sau un barbat pentru cateva ore in asternuturi?din dorinta de a da cat mai multa legalitate contractului prenuptial...?


Parodie e viata asta

in prag de toamna cand muntii se aduna plansii

in izvoare de ceruri

in fosnet de paraie impadurite

la mine sub casa in cerdac de dorinta

in suflet ciorchine de ploi amare

stranse de ani...


omul modern e dus....omul modern nu-si accepta statul de suflet trecator ...de suflet care se naste si piere din dorinta vietii de a se perpetua la nesfarsit. Traim in era conspiratiei...in care din ce in ce mai multi isi identifica existenta cu franturi din alte lumi. multora viata le e un vis multora visul le e realitate si multora din ce in ce mai mult le.... e... interzis sa viseze....S-a umplut camera viselor. Gata


eu nu inteleg o chestie....De ce exista parnormali pe pamant cand totul este atat de normal si de logic??


Regula de baza acum cand ploaia imi cade ciorchine in suflet....


ridica-te de pe esafod... da jos streangul de la gat si traieste...infinintul nu se naste din clipe intrerupte....Apropo ...lumile paralele sunt atat de paralele incat niciodata nu ne vom intersecta cu ele.

7 comentarii:

 1. ne vom intersecta...in virtutea unui mare paradox matematic...

  RăspundețiȘtergere
 2. Amaraciunea are uneori consistenta picurilor de sange inchegat,a toamnei.Suferinta nu mai curge in valuri de sange abundente,ci se cicatrizeaza in prag de toamna,pentru ca iarna sa dizolve si ultimele pete visinii,maronii...sa le ingraope in pamant.

  RăspundețiȘtergere
 3. Totul este atât de normal şi logic?
  Hmmm! Ce normalitate şi logică au ura, lăcomia şi agresivitatea care se practică la nivel global?
  "Normalitatea" şi "logica" asta ne duc la autodistrugere, ca specie.

  Lumile "paralele" au o traiectorie sinusoidală. La anumite intervale de timp care se pot calcula, ele devin tangente. Atunci se pot deschide ferestre sau portaluri prin care se poate comunica sau trece.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu stiu daca am inteles bine, dar ma risc:


  LA MULTI AAANI! :)

  si continui:

  si soare si luna plina, ce poate fi mai fain, mai rotund si mai echilibrat?
  Gata, am zis!

  ( De-am gresit nu-i bai, :) )

  RăspundețiȘtergere
 5. N-am uitat nimic din strălucirea ochilor lui în nopţile mele de argint! N-am uitat nimic din parfumul crizantemelor şi nici din lumina prinsă cu ace de suflet...nimic...La mulţi ani, dragul meu!
  .............

  RăspundețiȘtergere
 6. La multi ani, daca nu e prea tarziu.
  atat

  RăspundețiȘtergere
 7. (...)"lumile paralele sunt atat de paralele incat niciodata nu ne vom intersecta cu ele".Minunat spus,Sorin! E atat de vast sensul acestor cuvinte...Unii traiesc in doua lumi fiind niste alienati,negasindu-si locul nici pe pamant,nici in cealalta lume,dar e totusi felul lor de Respira.Toti trecem cred prin asta:la inceput traim in doua lumi,apoi,daca suntem buni "la invatatura",realizam vastitatea universului-ca exista mai multe lumi-pe care insa cel mai bine este sa le unim pentru a gusta din Deplinatatea Fiintei.

  RăspundețiȘtergere