Persoane interesate

vineri, 8 aprilie 2011

Funeral March for a Marionette for Romanian peoples


*****Sunt suparat. dar sunt tare suparat. probabil daca as fi acum acasa as incepe o noua revolutie ultima. sa nu mai fie vorba de nici o speranta. sa fie definitiva. o trecere directa de la minus infinit la plus infinit fara parcurgerea distantei. doar teleportare. fara nici o generatie de sacrificiu. adica ce inseamna generatie? s-a sacrificat rastrabunicul, strabunicul, bunicul, tata, eu nu ma pun ca nu am chef sa fiu pe taraba lor la transat, probabil copii mei ,nepotii si ce mai vreti si stranepoti si ...pana la al catalea neam trebuie sa ne sacrificam ca voi sa fiti satui? adica romanul se naste cu un virus cumva si cand ajunge intr-o functie de conducere trebuie sa-si fure neamul, sa si-l ingroape? Adica nu mai exista probabil romani, neamul asta a murit demult si au ramas doar cei care i-au furat si ingropat? ce mai aveti de furat domniile voastre?? Eu nu inteleg de ce mai existam ca neam? de ce nu ne numim Becalia sau Columbia sau Manelia sau ...NU cel mai bine MarionetenLand e cel mai corect.. De Iliescu Constantinescu sau Basescu nu vreau sa vorbesc pentru ca nu merit sa-mi acresc cerul gurii cu ei. Ei iau nascut pe toti. pe toti supermiliardarii astia ridicati pe cadavre de romani. Ei au vandut toata romania. Cumva poporul roman, statul mai bine zis, nu putea sa faca industrie si a trebuit vanduta. macar aia strategica daca o tineati pentru poporul roman...Mare smecherie sa imparti tara pe hartie si sa iei un teanc de bancnote verzi .Daca ar fi pe buna dreptate ...mama doamne ce pluton de executie ar trebui pentru miile de ceausesti nascuti dupa revolutie...si ala inca a facut ceva pentru poporul roman. poporul roman murea de foame cu el la finalul epocii, se sacrifica, dar s-a imbogatit. in urma lui a ramas ceva. dar daca ii impuscam pe asa zisi revolutionari ce ne ramane in urma lor? Desert...o mare de desartaciune!!!

****De ce sunt suparat`Pentru ca Tata dupa ce o viata si-a platit taxele regulat are parte la batranete de un infarct,scapa, i se face putin rau merge iar la spital si stupoare il pune in pat cu alt bolnav care a avut infarct. De CE? sau cum ati gandit-o? astia doi daca stau impreuna,cum e personal putin si prost platit si etc...o sa se resuscitezi unul pe altul daca e nevoie...mama doamne ce de-a plumb as turna in venele voastre de vanzatori nenorociti de tara. Norocul e ca nu sunt in acest moment acolo. sau poate ca nu e noroc poate ca e pacat ca nu sunt acolo sa trimit in paradis cativa anticristi....

+++CE ATI FACUT IN ULTIMII ANI? ne-ati dat cupa chupsuri.ati lipit foite cu imagini din paradis si ati zis ca romanul care stie sa se adapteze va trai privind la ele. Va crede ca in sfarist traiesc ca in sanul lui Avram,ca in paradis. ca uite cum era acum 2o si de ani si uite acum cati miliardari are romania....adica are numai miliardari si restul o lume de marionete...asta e romania.

***Probabil ca ar fi timpul sa ne trezim. Sa ne injectam putina ratiune in vene si sa fugarim sau daca nu sa starpim virusul asta al antiromanismului din constiinta noastra,dintre noi. sa fim priceputi, sa ne mai sacrificam odata, chit ca iarasi vom muri, dar sa stim pe cine alegem sa ne reprezinte. sa traim pentru noi impreuna nu fiecare pentru el, pentru ca in final de singuratate se moare cel mai des...chiar daca esti milionar sau miliardar

2 comentarii:

  1. Nu de ratiune avem nevoie in vene...
    Quantum potest - as spune, dar
    Devine o resemnare marsava pentru romani.
    Am fost si vom fi o natie de carnivori, care nu se uita ce devoreaza - aceeasi tagma decolorata si adormita, sper insa - sa nu fie pe vecie.

    Calde imbratisari,
    C.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt la fel de revoltată ca şi tine. România nu mai e populată cu oameni, ci cu o specie de mamifere inferioare necunoscută şi necatalogată încă.
    :(
    Îmi pare rău pentru tot ce se întâmplă.

    RăspundețiȘtergere