Persoane interesate

vineri, 17 septembrie 2010

Fara Titlu







...Nu stiu daca am vrut sa iasa neclara poza zidului. Am zis ca asa a vrut destinul; ca poza sa iasa in ceata precum raman toate indemnurile anarhiste scrise pe ziduri de maini suparate.

Normal, am zis ca voi face un post in care sa dezvolt tema asta a "Statului Capitalist Terorist" pandit de anarhism, de tabere de imigranti care atenteaza la existenta sa,pandit de multe alte nenorociri.



-Statul. Statul e statul multor oameni alesi in scaunul puterii, care ei oamenii... discutand si filozofand si traind fara grija zilei de maine dau la restul de oameni care le vorbesc limba si folosesc alte scaune: dureri de cap,neliniste,sansa sa lupte ca hienele pentru supravietuire, sansa sa gaseasca calea catre o noua existenta imateriala mult mai rapid.

Partea comica a statului e ca stam cu totii in acelasi stat. Unii stau de nevoie alti doar sa-si faca nevoile si cei mai multi stau dar stau la coada sa prinda un loc liber in pretinsul stat. E foarte simplu sa formezi un stat. Il iau pe Xulescu si pe Georgescu mai combinam trei doamne,ne gasim un loc tihnit care nu apartine nimanui, formam trei familii,celule de baza a noului stat,batem moneda,infintam parlament si asteptam ca statul sa creasca...exact ca o coca de paine pusa la dospit.

Aiurea tarrre.

Normal suntem bogati dar totusi saraci . De ce? pentru ca numai avem de mult un stat ci doar niste oameni care s-au obisnuit sa bata la poarta sa ne ceara bani pentru niste nevoi care nu ne definesc ca membri ai vreunui stat.

6 comentarii:

  1. hey you! Man,you're taking too serious.......!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am regasit!
    ...
    Aceleasi probleme, aceiasi neputinta!
    O milenara "neputinta".
    Turma se lasa condusa, nu misca in front, pana cand osul nu e franjurat de cutit.

    RăspundețiȘtergere
  3. andreiradu,dragul de tine,mai poti?marioneta mica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Sorine,
    Este al doilea comentariu pe care incerc sa-l las.... ceva aici nu ma lasa sa postez comentarii. Am mai incercat si acum doua zile.

    Chestiunea statului eu o practic cu succes de mai bine de un an. Stau si nu fac mai nimic. Ceva mai bine decat:
    -Ce faci bade, sezi si cugeti?
    -No, doar sed.
    "Statul in stat" mi se pare cea mai buna ocupatie. Uite-te la Vatican! Le merge bine sa stea degeaba in statul Italia, caci daca cele 10 porunci ar fi fost respectate inca de-atunci, de cand a coborat Moise de pe Sinai, astazi nu ar mai fi fost nevoie de state, armata, politie, justitie, guverne, inchisori, etc,... Ce mai, ar fi fost Raiul pe Pamant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iote-te ca am reusit! Na! :)

    Uitai! Va salut pe toti, marionetelor, inclusiv pe marioneta cea mica! :))

    A fost o gluma, evident! :)

    RăspundețiȘtergere