Persoane interesate

joi, 24 iunie 2010

Vand prafuri On&Line





De obicei praful e un element al mamii natura care se trage pe nas sau gura si te alegi cu alergii sau silicoza in cel mai negru final. Multi il topesc in lingurite si si-l injecteza in vena.
Eu va pot vinde la pliculete mici dar burdusite praful de sub talpa lui Udrea cand a pasit prima oara din pat ca femeie plina de vise. Praful de sub talpa lui Base cand s-a dat de pe ultimul vapor al flotei romane inainte de a pleca la topit. Praful de sub opinicle lui Iliescu atunci cand a pasit prima oara in cabinetul primului tovaras. Am praful de sub talpa lui Constatinescu cand a intrat prima oara la palat. Am praful de sub talpile multor primi si ministrii care tot s-au perindat,din asta am in ecces pot livra cu camionul daca e necesar. Am praful regelui Mihai cand a calcat prima oara in al sau palat recuperat. Am praf de sub talpile unor oameni mari si celebrii care pe rand ne-au curtat cu acelasi tel...Pamant bun de furat. Noi romanii avem din belsug praf.Putem deschide cea mai mare filiera de prafuri de pe pamant. Suntem de invidiat. Insasi Cartelul Medelin e un simplu praf.

Cum poti stopa o femeie frumoasa care stie unde vrea sa ajunga, sa nu mai faca praf in urma pasilor ei?
Asta e intrebarea. Voi trebuie sa raspundeti!
Eu m-am saturat,imi iau masca si plec. Sunt prea multe de impartit in tara asta si s-a creat un excedent urias de praf.

6 comentarii:

  1. :)
    poate c-ar fi cazul ca toti cei care au ajuns la saturatie sa se-ncoloneze la granita de vest!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreiule...o iau catre est
    Siberia e inca virgina
    imi trag imparatie si-mi caut si regina.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ...cei care pot(re)cladi o lume din praf si care se pot aduna pe ei insisi din praf...sunt cei curajosi,supravietuitorii.Nu e usor sa te aduni din praf si sa te recladesti.Dar...e Ceva!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)
    Bun regasit, tuturor!

    brrr... Siberia.
    Eu cred ca imi voi indrepta pasii spre Asia!
    ma fac frate de cruce cu gibonii!
    :)
    partenera pe viata, papa sanatoasa-vie si cantec matinal. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Samnyasa...
    Atunci cand tu faci praf ce ti-au lasat bunicii ca sa aiba ce construi stranepotii se cheama ((???)) nu gasesc termenul. dar cumva se cheama si l-as numi Statul...oricum noi oamenii fara capital politic nu mai facem parte de mult din statul roman.

    RăspundețiȘtergere
  6. Când am citit titlul am avut un frison, apoi am admirat originalitatea ideii. Felicitări pentru text, chiar dacă sensul e unul grav şi înspăimântător.

    Nu-mi permit să critic, dar asocierea cântecului, mai exact a Larei Fabian cu duduca ministresă pe mine mă jigneşte. Cum, bre, să le alături una de cealaltă?!! Ai milă, Tu, Doamne!!!

    E drept, femela are o carcasă remarcabilă, dar ce se află în ea ţine de "adevărul care ne zbârleşte părul". Unora. Fiindcă, precum se deduce, altora le zbârleşte altceva.
    :)

    Brrrrr, Siberia??!!
    Ia vezi domnia ta ca nu cumva virginitatea zonei să fie una "refăcută" la medic isteţ, iar sateliţii să te transforme într-un participant -vrând-nevrând- la un show de tip Big Brother, deh!
    :))))

    RăspundețiȘtergere