Persoane interesate

marți, 23 februarie 2010

Doamne! Mai bine uita-ne si ai grija de ei !

In Danemarca,una din cele mai cele tari ale Europei se intampla multe. Printre multe daca mergeti in Insulele Feroe o sa dati peste imaginile de mai jos. (fara prima,aia e facuta in alta parte,acolo unde taurii inlocuiesc delfinii).
Anual, baieti cu tuleie inca pe fata se dau in spectacol in vazul lumii sa demonstreze ca au devenit coscogemetea barbati. Drept parteneri de lupta au delfini rasa Calderon(pe cale de disparitie...oare de ce?)). Delfinii vin cu bun simt catre om sa se joace,astia; barbatii inca nedemonstrati ii lasa sa vina pana la picioarele lor si apoi ii iau la cangi,ii chinuie ii insira pe mal fara suflare si apoi se uita in pantalon sa vada daca le-a crescut barbatia.
Sincer pentru foarte multe chestii gen asta, imi doresc ca Dumnezeu sa nu aiba chipul si asemanarea noastra,a oamenilor, sa fie orice si in orice fiinta de pe pamant numai in Om nu. Nu meritam sa fim ceea ce suntem si nu meritam toti pentru ca ne rezumam sa zicem lasa ca-i bate Dumnezeu si ne vedem de cratitele noastre.
Eu am sa va pun si linkul unde puteti semna o petitie OnLine dar parca mai bine ar fi sa cada o bomba acolo sa curete pamantul de misei!

http://www.petitiononline..com/Dolphend/petition.html


Doamne ajuta-i! pe noi lasa-ne sa ne chinuim ca meritam!

































4 comentarii:

  1. Bun gasit, Sorin!

    ... suntem noi fiinte spirituale care au o experienta umana?
    Privind la tot ceea ce face omul pe pamant, s-ar zice ca suntem taman invers.

    RăspundețiȘtergere
  2. Revoltator!!!
    Sunt condamnabili si cei care ucid si cei care au venit sa priveasca, perpetuand astfel un obicei oribil. Nu pot sa cred ca exista astfel de traditii, si inca intr-o tara civilizata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Subscriu si in privinta coridei, alta tampenie umana.

    RăspundețiȘtergere
  4. E trist si adevarat Ramona, bine zis Andrei

    RăspundețiȘtergere