Persoane interesate

vineri, 8 ianuarie 2010

Nascut sub zodia Apocalipsei



*******Limba Rusa e dovada existentei poporului Rus. Apocalipsa e dovada existentei darului omului de a profeti......dar oare e doar un dar sau sunt si alte atribute care merg lipite de om cand se vorbeste de Apocalipsa; sunt si alte idei care trebuie extrase din teorema apocalipsei?


****IISUS a zis,sau mai bine zis apostolii au zis ce a zis IISUS; ca nimeni nu va cunoaste timpul cand va revenii pentru judecarea omenirii. Ne-a zis doar semnele care se vor arata inaintea Apocalipsei.


***Sa o luam simplu; cum reactionezi cand cineva iti va zice ca vei muri calcat de o masina rosie,pe rosu intr-o joie dupa o miercure mare la ora 12? Ori nu mai iesi din casa joia si iti face casa departe de orice strada existenta pe pamant,ori scoti bani din buzunar si platesti la politie sa stea in locul semafoarelor si la constructori de masini sa uite de culoarea rosie la Ferrari si restul masinilor. Ori... profiti de situatie si incerci sa demasti,fortand semaforul, pe falsii profeti care gatuie existenta omenirii,mai abitir ii dirijeaza cum vor ei.
***Dar sa vedem....
1. Cine a scris si exact data cand s-a marcat ultima data (21.12.2012) in celebrul mediatizat calendar mayas sau ce o fi el? Cer exact data cand a fost terminat acest calendar pentru ca se spune ca e un calendar perfect ,scris cu meticulozitate de un tip meticulos. Sa spunem ca eu, acum, avand la baza atatea date stiintifice cum nu avea tipul din urma cu 4000 de ani,atatea ocheane prin care vad universul mult mai departe sau aproape ca el incep sa fac calenadrul pentru urmatorii 4000 de ani. Sa zicem ca il fac ca un scrib si nu construiesc un program electronic de calculare al lui pentru a-l lista in cateva ore, si dureaza, si pe la data calcului; 21.12. 4012 mi se termina bateriile si crap,asta inseamna ca e sfarsitul lumii atunci sau doar sfarsitul muncii mele si inceputul muncii altui om? Daca ma enervez imi construiesc in casa un sistem solar si fac ca el si ii continui munca numai de dragul sa fentez o Apocalipsa. Poate ca data cand nu s-a mai scris nimic in calenadrul ala a fost sfarsitul imperiului mayas.
2. Ce se poate face cu frica unora dintre oameni fata de o moarte iminenta?
In general cei ce au avere si-s avari le e frica sa nu piarda iar cei ce nu au le e frica ca nu mai apuca sa aiba ceea ce alti au ; teorema existentei societatii multilateral dezvoltate a unora in detrimentul altora. Peste aceste doua clase care se lupta de cand lumea pe pamant mai exista o clasa ; clasa care isi asigura existenta din slabiciunile celor doua clase enumerate mai sus; Clasa care are bagheta dirijorului, care are C.V.ul tuturor profetilor de Apocalipse, care cunoaste cu varf si indesat natura umana si reactiile ei in fata sfarsitului tuturor sfarsiturilor. Clasa asta face si desface multe si de cele mai multe ori face pe Dumnezeu. Clasa asta programeaza Apocalipsele in functie de golul din visterie. cel mai tare ma bucur ca adevarata Apocalipsa va fi un mare secret si pentru ei.
3. Partea tehinca a Apocalipsei din 21.12.2012. E simplu oricine poate investi pentru a face prototipul sistemului planetar in miniatura. E o perfectiune magnetica,tot universul e o opera a magnetismului. Nimic nu poate schimba aceasta perfectiune,nici macar Apocalipsele dirijate cu Sistemul Solar dand peste cap oricice logica a magnetismului. E daca vreti o chestie de bun simt intre planete.sisteme,galaxii sa nu se ciocneasca intre ele. Doara daca terrieni nu au baut cam mult in ultimile milenii si au imbatat Sistemul Solar si asta matol nu mai vede regulile de circulatie prin univers.
4. Nu vine nimeni peste noi ,singurul care va veni nepoftit ca la el acasa va fi Dumnezeu,doar ca ramane un secret...ca doar el are cheia la usa de la intrare. Oricum cand va fi Apocalipsa vor stii doar unii cei ce au fost vor fi morti de atatea Apocalipse.
Urmasii mei se vor lauda. : RastraBunicul meu a prins 3 Apocalipse; Al meu patru si uite ca noi nu am prins nici una!
Laudata fie Taina celui care a stiut cum sa o faca Taina!

8 comentarii:

  1. Sorin, bun gasit!
    Frumos, interesant.
    No comment.

    O singura intrebare as avea: de ce trebuie Omul judecat de catre Divinitate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca daca s-ar judeca el ar fi partinitor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa-mi dau foc la fiinta am sa-ti zic o chestie. Nu am nici eu nici tu nici nimeni dintre cei care ingrasam pamantul puterea de a da raspunsul la multe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sorin, sunt intru'totul de acord cu tine, in privinta raspunsurilor. Important este ca incercam, ca de-aia ne-a dat tartacuta Dumnezeu, sa o folosim.
    O noapte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Andrei. Noptile sunt frumoase daca stii ce sa faci cu ele. ::)). La fel si tie dude!

    RăspundețiȘtergere
  6. Apocalipsa are multe sensuri si nenumarate intrepretari.
    Daca o traduci ca pe "revelatie", atunci o poti asimila zbaterilor prin care trece fiinta umana pe drumul devenirii de sine. Numele ei este revelatie, dar capitolele descriu o confruntare majora dintre fortele binelui si ale raului, asa ca eu presupun ca ar trebuie luate in seama amandoua intelesurile.
    Poti vorbi de o Apocalipsa la nivel individual sau umanitate, o poti aborda in sens fizic, material sau simbolic, poate fi asimilata cu moartea egoului,sau global, prin schimbarea unui sistem. Ceea ce stim este ca se produce. Si la nivel micro- si la nivel macro-, fie ca ne dam seama, fie ca nu.

    Raspunsurile e bine sa le aflam, dar ele sunt individualizate. Am convingerea ferma ca oricat ai sti si ai citi despre unele lucruri, ele se potrivesc cel mai bine celui care le-a scris, in vreme ce experienta personala va mai mult sau mai putin diferita de a celuilalt. Poate fiindca e greu sa generalizezi ceva, orice, cand vorbesti de fiinte a caror unicitate este recunoscuta. Unele "adevaruri" se potrivesc mai multor oameni, sunt comune, dar altele sunt personale. De aceea consider ca un bun profesor nu e cel care iti da mura-n gura, ci acela care te indruma sa-ti descoperi propriile tale adevaruri.

    RăspundețiȘtergere
  7. erata: "experienta personala va fi mai mult(...)"

    RăspundețiȘtergere